RSS Feed
Siste oppdateringer
May
14
Planlagt vedlikehold
Innsendt av Torgeir Skjøtskift på 14 May 2017 13:33

Det utføres vedlikehold på servere og tjenester søndag 14.mai mellom klokken 14:00 og 18:00. Tjenester kan opplevels ustabile eller utilgengelig i denne perioden.

Les mer »

Mar
17
Forsinkede måleverdier Elster
Innsendt av Torgeir Skjøtskift på 17 March 2017 09:37

Nettverksproblemer hos en av våre underleverandører medfører forsinkelse på måleverdier.

Berørte målertyper er:

• Elster

Ingen andre målertyper er berørt. Vi vil oppdatere denne saken så snart feilen er rettet.

Les mer »

Jun
10
Planlagt vedlikehold - Databaseoppdatering
Innsendt av Smart Grid Norway på 10 June 2016 10:40

Mellom klokken 13:00 - 15.00 fredag 10. juni utfører vi planlagt vedlikehold på Discover EOS. I denne perioden kan man oppleve at data ikke kommer opp som normalt.

Les mer »

Mar
5
EnergiService - Eleverte sikkerhetskrav fra og med Java 8u20
Innsendt av Smart Grid Norway på 05 March 2015 08:51

For de av dere som benytter Java 8u20 og nyere, er det nødvendig å sette Security level til "High" og legge til en site exeption på http://asp.smartgridnorway.no

Dette gjøres ved å gå inn på Java sitt kontrollpanel (For Windows brukere velges dette via kontrollpanelet og deretter Java Control Panel). Innstillingene som må settes er beskrevet i bilde under:

Java kontrollpanel

Mer info fra Orcale her - https://www.java.com/en/download/help/jcp_security.xml

PS! Vi regner med at alle kunder skal være flyttet over på ny programvareplattform (Discover) i løpet av April måned. Denne krever ikke Java installert på maskinen.

Les mer »

Feb
18
Discover Cloud tjenesten gjenopprettet for alle kunder
Innsendt av Smart Grid Norway på 18 February 2015 09:42

Discover Cloud skal nå være gjenopprettet for alle kunder. Dersom man fremdeles skulle ha problemer oppfordrer vi til å sende oss en supporticket med beskrivelse av problemet.

Les mer »