Kunnskapsbase
Tilbakestille nettverksinnstillinger
Innsendt av Smart Grid Norway på 07 October 2013 09:05

Dersom man har endret på innstillingene og ikke klarer å oppnå kontakt med iRTU, er det mulig å tilbakestille til standardoppsettet. Filene /mnt/mtd/syscfg og /mnt/mtd/rcs tilbakestilles da til backupkopi.

Se vedlagte brukermanual og video for instruksjoner.

NB! Det er viktig at dere gir SGN beskjed om dere har tilbakestilt innstillingene på en enhet, siden disse filene også inneholder programkall og cron jobber.

Vedlegg

irtu - tilbakestille nettverksinnstillinger.pdf (250.31 KB)
 irtu - tilbakestill nettverksoppsett.mp4 (12.13 MB)